VPK Metoden – Visuel Positiv Kontraktledelse

VPK Metoden – Visuel Positiv Kontraktledelse er en nytænkende bog om visualisering af kontaktledelse. Bogen er formet som en procesguide, der giver dig forståelse og viden om, hvordan du kombinerer proaktiv kontraktstyring med visualisering og positiv tænkning, og derved opnår en mere effektiv og ikke mindst værdiskabende kontraktstyring. Bogen fungerer som et digitalt arbejdsredskab med interaktive links, der tager dig gennem hele kontraktledelsesprocessen, fra indledende forberedelser i udbudsprocessen til efterfølgende opfølgning under den løbende kontraktledelse. 

Ved at anvende de visuelle elementer som diagrammer, illustrationer og infografikker styrker du kommunikation, forståelse og skaber bedre samarbejde med både dine leverandører, interne samarbejdspartnere og ledelse. 

Titel:             VPK Metoden – Visuel Positiv Kontraktledelse

Forfatter:     Chanette Lyngsåe

E-bog:          Bogen er udgivet som e-bog, der kan downloades og gemmes på egen computer. Bemærk, at e-bogen ikke kan udskrives. Bogen er kun til eget brug og må ikke deles med nogen uden for købers egen husstand.

Udgave:       1. udgave juli 2023

Omfang:      100 sider

Sprog:          Dansk

Du kan læse mere om kurset i VPK Metoden her – husk at netværksmedlemmer får 20% på alle kurser! 

Du kan også tilmelde dig et gratis webinar om VPK Metoden d. 24. august kl. 14-15 ved at sende en mail til britt.torp@nsccm.dk. 

Pris: 169 kr.