Kalender 2023

D. 14. april kl. 8.30 – 11 Netværksmøde med fokus på Uformel ledelse

Sted: Hotel Mariott, Kalvebod Brygge 5, 1560 København

Kl. 08:30 – 09:00 Morgenmad og networking

Kl. 09:00 Velkomst

Kl. 09:05 – 10:05 Netværksmøde med oplæg og debat om “Uformel ledelse” med Maibrith Kempka Jensen

Kl. 10:05 – 10:15 Pause

10:15-10:45 Debat, afrundling og info om næste netværksmøde

 
Oplægsholdere, baggrund og fokusområder

På dette netværksmøde vil underviser Maibrith Kempka Jensen introducere os til grundstenene i den daglige, konkrete, uformelle, ledelse af mennesker og opgaver.

Mange fagligt stærke specialister forventes i dag at tage ansvar for deres arbejdsopgaver på en måde, så de løfter uformelle lederopgaver. De bliver uformelle ledere og skal lære at udøve og trives i en rolle som uformel leder. Det gælder blandt andet fagspecialister, teamledere, koordinatorer, tovholdere, contract managers og mange, mange flere. Men hvordan driver du mennesker, projekter, teams og arbejdsgrupper frem mod målet? 

Kom til netværksmødet med de andre contract managers der ligesom dig udøver uformel ledelse i hverdagen og bliv endnu klogere på, hvad der skal til for at lykkes med den uformelle ledelsesopgave.

Maibrith Kempka Jensen er partner i konsulenthuset WOHA, hun har en Ph.D. i ledelse fra Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet med ledelse i større danske virksomheder som MT Højgaard, Dansk Industri og Danmarks Radio. 

**

Tilmelding til Netværksmødet gerne hurtigst muligt (pga. reservering af rette lokalestørrelse) eller senest torsdag d. 30. marts 2023 – sendes til: britt.torp@nsccm.dk