Handels- og abonnementsbetingelser

Version 2023-1

 

 1. Produkter og tjenester udbydes af:

NSCCM – Nordic School of Contract and Commercial Management (NSCCM)

Smedegyden 2

8370 Hadsten

Danmark

CVR: 35813985

 

Kontakt os på nsccm@nsccm.dk

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som online eller fysiske kurser eller arrangementer, eller med Post eller fragtmand. Husk at tjekke dit spam filter ved digitalt leverede produkter.

Produkter og serviceydelser kan købes med både VISA, MasterCard og Mobilepay samt EAN.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, med mindre andet er oplyst.

 

 1. Abonnementer og ratebetaling

For abonnementer og rater gælder at abonnementsprisen eller raten, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode eller rate. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

 

 1. Bindingsperiode og opsigelse

Du kan opsige dit abonnement efter bindingsperioden ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet.

Opsigelsen gælder umiddelbart efter udløbet af bindingsperioden, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Du kan også skrive til nsccm@nsccm.dk eller ringe på 70 20 01 31.

NSCCM forbeholder sig retten til at bringe abonnementet til ophør til enhver tid, uden begrundelse og med øjeblikkelig virkning. Hvis NSCCM vælger at gøre brug af denne ret, vil forudbetalte beløb blive forholdsmæssigt tilbagebetalt.

 

 

4. Ændring af betalingskort

Ønsker du at ændre det kort, abonnementet eller ratebetaling trækkes på, gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

 

 1. Levering

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

 

 1. Abonnements- og prisændringer

NSCCM kan ændre abonnementsbetingelserne, herunder abonnementspriserne, med et skriftligt varsel til abonnenten på minimum 30 dage. Ændringer meddeles som minimum ved e-mail til abonnenten.

NSCCM kan derudover uden varsel foretage en årlig prisregulering af abonnementspriserne. Prisstigninger har virkning for den følgende abonnementsperiode, og kunden kan derfor benytte den almindelige ret til at opsige abonnementet efter bindingsperioden, hvis abonnementet ikke ønskes forlænget som følge af prisreguleringen.

 

 1. Returret

Ved køb af fysiske varer har du 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på nsccm@nsccm.dk og du vil få alle pengene tilbage.

BEMÆRK: Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende digitale materiale, kursus eller online workshop.

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder.

For køb af kurser, uddannelser, workshops, konferencer, såvel online som fysisk afholdelse er tilmeldingen tilsvarende bindende og der er ingen fortrydelsesret. Du er dog altid velkommen til at give din plads til en anden.

For deltagelse i kurser, uddannelser, workshops, konferencer, såvel online som fysisk, gælder endvidere følgende:

 

 1. Digitale produkter

De er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår eller til abonnementet opsiges. Vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Det er købers ansvar at downloade og tage backup af materialet, såfremt køber skulle miste sin adgang. Vi vil dog altid varsle med mindst 14 dage, hvis vi skulle lukke ned for adgangen. Det er købers ansvar at vedligeholde og rette den mailadresse vi sender varsel på.

 

 1. Rettigheder

Alle rettigheder til materialer, kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører NSCCM medmindre andet udtrykkeligt er angivet ved det enkelte produkt.  Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

 

 1. Overdragelse af abonnement

Abonnementer kan ikke overdrages.

 

 1. Cookie- og privatlivspolitik

Læs Cookie- og privatlivspolitik her.

 

 1. Øvrige betingelser, lovvalg og værneting

I øvrigt gælder dansk rets almindelige regler for aftalen. Aftalen er reguleret af dansk ret, og eventuelle tvister løses ved Voldgiftsinstituttet (The Danish Institute of Arbitration) i henhold til instituttets til enhver tid gældende regler.

Denne aftale tilsidesætter ikke de rettigheder, du som forbruger har i henhold til præceptiv lovgivning, herunder købeloven, aftaleloven, forbrugeraftaleloven mv.